Nieuwbouw Pieter Zeeman Lyceum

1-1-2022

De nieuwbouw van het Pieter Zeeman Lyceum is een absolute aanwinst voor Schouwen-Duiveland.  
Door de bouw van de school, in combinatie met de bibliotheek, een plek waar aantrekkelijk en goed onderwijs mogelijk is. Een reden om op Schouwen-Duiveland onderwijs te blijven volgen na de basisschool. – wethouder Joppe, Gemeente Schouwen-Duiveland 
 
Dit nieuwe schoolgebouw biedt nieuwe kansen voor eigentijds en toekomstbestendig onderwijs.  
Daar gaan wij voor op het Pieter Zeeman Lyceum. – rector Peter van der Gaag, Pieter Zeeman Lyceum 
 
We organiseren de school als een dorp, in het groen en ieder heeft zijn eigen plekje.  
Van klein naar groot, van intiem naar expressief. – architect Elianne Reijers, Bureau Bos 
 
Start bouw: na zomervakantie 2020

Ingebruikname: januari 2022

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.