Online ouderavond SEXTING – 8 maart 2022

11-3-2022

1 Op de 4 jongeren doet wel eens aan sexting. En van de Nederlandse jongeren doen de Zeeuwse jongeren het meest aan sexting. Zelfs kinderen op de basisschool sturen elkaar al naakt foto’s. Waarom doen ze dit? En wat zijn risico’s en hoe zit het met de strafbaarheid? Weet u het?

1NUL1 organiseert op dinsdag 8 maart de online ouderavond met als thema SEXTING. Deze online ouderavond is voor alle ouders en/of verzorgers in Zeeland. De online ouderavond begint om 19:30 uur en duurt tot uiterlijk 21:00 uur.

1NUL1 is een team van preventiewerkers die jongeren met een riskante leefsIijl op het gebied van alcohol, drugs, social media, gamen en gokken informeert en adviseert. Dit doen we in heel Zeeland op scholen, op straat, op festivals en in jongerencentra. Ook geven wij voorlichting en advies aan ouders.

Tijdens deze online ouderavond zullen we het thema SEXTING vanuit verschillende kanten belichten. We zullen dit doen met diverse samenwerkingspartners zoals GGD Sense, PolitIe, HALT en Centrum Seksueel Geweld.
Deelname kan eenvoudig vanuit de luie stoel of de keukentafel via laptop, telefoon of computer.

Aanmelden voor de ouderavond kan op het contactformulier hier onder.

We hopen jullie ‘online’ te zien op 8 maart!

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.