Geslaagden 2022

15-7-2022

praktijkonderwijs + mbo 1 entree
Rozemarijn Bakker; William Bouwman; Max van den Dool; Donna Ebelties; Regina Rojer; Justin Sauerbier; Mariëlle van der Wekken + 1 anonieme leerling.

basisberoepsgerichte leerweg, met een van de volgende profielen: bouwen, wonen & interieur – produceren, installeren & energie – horeca, bakkerij & recreatie – zorg & welzijn
Levi van der Klooster; Ioana Knall; Femke Lodewijk; Luuk Nijsse; Fabiënne Ramondt; Sidney Sas.

kaderberoepsgerichte leerweg, met een van de volgende profielen: bouwen, wonen & interieur – produceren, installeren & energie – horeca, bakkerij & recreatie – zorg & welzijn
Zoë Andringa; Lars Arkenbout; Matijas Bednarek; Joost van den Bosch; Milan Brussé; Marije Dekker; Britt den Boer; Sven den Engelsman; Cliff Dijkman; Tycho Dikhooff; Tessa Feijtel; Lukas Fierens; Chayenne Hartman; Sophie van den Hoek; Brian van Houwelingen; Aisha Hussen; Zema Ismailova; Rico Jonker; Kieran van den Kerkhoff; Dyani Khan; Jill Kreukniet; Jennifer Legemaate; Louis Nellissen; Mats van der Pluijm; Nick van Rooijen; Yulin Slootmaaker; Feben Tesfamariam; Nick Timmer; Kaya Verloo; Enya Verweij; Tristan van Zanten + 1 anonieme leerling.

gemengde leerweg
Lars Berrevoets; Annerienke Berrevoets; Joëlle van Houselt; Yoran Verloo; Finn Westdijk.

mavo
Jada van Aken; Jerre Bakker; Emily van Baren; Guusje Beije; Sven van den Berg; Puck Berrevoets; Chloë Berrevoets; Iris Berrevoets; Femke Brouwer; Tom de Bruin; Claire Dalebout; Maartje Fennet; Sofie Fokkens; Rik Groenevelt; Mats Hanse; Dang Harsveldt; Alan Hasan; Wouter Hoek; Amber Hogenstein; Floris Jonker; Merlijn Jumelet; Stijn Kars; Boaz Keijmel; Olivier Kip; Benjamin Kitselaar; Yinthe van Kranenburg; Britt van der Maas; Ruben Nieuwenhuis; Quinten Nooy; Nikita Quist; Jarno Rameijs; Florina van Rienderhoff; Lucas de Ruijter; Hugo Schilperoort; Mickel Sleicher; Rolf Snitselaar; Jessy Stam; Joar Stouten; Erol Taşkin; Thijs Theuns; Daniëlle Vermeer; Britte Vink; Alessa van der Werf.

havo
Bas den Adel; Aukje van der Bijl; Eva Bolomey; Marit Botbijl; Indigo de Brabander; Lotte de Bruijn; Romy van Dalen; Hiske van Dantzig; Ruben van Dijke; Lars Gabriëls; Madelief de Groot; Daan Groot Hulze; Elsje Groothedde; Rosalie Harderwijk; Luuk Hendriks; Lennart Hendrikse; Liefke de Jonge; Bart Kastelein; Berend Kleijn Hesselink; Abigail Klein; Laurens Langenberg; Marthe Le Gleuher-Kroesbeek; Stan de Looze; Indy van Nieuwenhuize; Sarah Noteboom; Eline Pols; Floortje Pronk; Mila Radecke; Menno de Swart; Tim Theuns; Milou Vermue; Luuk Verwest; Veerle Fleur van de Vijver; Anouk de Vlieger; Naomi de Vlieger; Marit de Vos + 1 anonieme leerling.

vwo
Sajad Ashoori; Karel Bartels; Bela de Bloeme; Ryan Boogerd; Jaida van Breda; Kira de Bruine; Victor Eon; Heping Harsveldt; Ivan van Hese; Björn van den Hoek; Jorg Holtkamp; Noud Klok; Megan Korpershoek; Annabel Padmos; Isis Pokorni; Tatum Radecke; Twan Snitselaar; Jasper van Tilburg; Philip Visser; Daphne de Widt.

cum laude – mavo
Sofie Fokkens

cum laude – havo
1 anonieme leerling

cum laude – vwo
Bela de Bloeme

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.