Bereikbaarheid vakantie

20-7-2023

Van vrijdag 21 juli tot en met vrijdag 18 augustus genieten de medewerkers van Scholengroep Pontes, Het Goese Lyceum Oranjeweg, Het Goese Lyceum Bergweg en het Pieter Zeeman Lyceum van de zomervakantie. De scholen zijn gesloten.

Alleen in urgente noodgevallen zijn wij in de ochtenduren van 08.00 – 12.00 uur telefonisch bereikbaar via onze collega’s van Scalda via telefoonnummer 0115 – 64 16 00.

Wij wensen u een onbezorgde en fijne zomervakantie toe!

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.